Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch

Hos os sparer du 6 % fra brutto-slutprisen.

Fem gode grund for en Outdoor-Whirlpool fra Villeroy & Boch!

Du vil nyde absolut velvære? For os er udendørs spabadene fra Villeroy & Boch ikke kun på grund af deres individuel effektivitet og deres flotte design det første valg.

For os tæller også den nemme håndtering i hverdagen og de kommende omkostninger. Miljøbevidsthed er ingen luksus, men en dyd – og det samme gælder for sparsommeligheden. Effektiv omgang med ressourcer er ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung.
Det ligger i vores interesse, at du længe har glæde af din Whirlpool og hertil findes der mange gode grunde.

Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch JetPak Teknologi

1. JetPaks™ teknologi

Altid afstemt efter dine behov
Hos spabadene fra Villeroy & Boch har du friheden til at kombinere dine foretrukne dysekombinationer med din yndlingsplads. Vælg din massageoplevelse blandt de 16 forskellige JetPaks og indsæt dem med det samme i din spa.

Giv ikke afkald på altid at afstemme din pool efter dine behov.

2. Vedligeholdelsesfri konstruktion

Nemt at pleje og stabil
Spabadene fra Villeroy & Boch består af en langvarig, robust, fuldstændig afdækket og derudover træfri underkonstruktion, som forhindrer at fugt og skadedyr kan trænge ind.

Konstruktionen af stabile plastholdere og den højværdige UV-resistente udeforklædning sørger for en overgennemsnitlig modstandsdygtighed og levetid.

Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch Konstruktion

Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch Konstruktion

3. Korte ledninger og mere power

Altid det rigtige sted
Imens ledningerne hos de sædvanlige spabader virker uendelig lange, har Villeroy & Boch søgt efter nye intelligente forbindelser.

Villeroy & Boch spabader benytter op til 90% mindre rørledninger, hvilket minimerer risikoen for lækager og arbejder meget mere sikkert og energieffektivt end systemer fra andre udbydere og indsætter poweren det rigtige sted.

4. Høj energieffektivitet

Energi er kostbar og ikke værd at blive spildt. Derfor er disse spabader fra Villeroy & Boch de mest sparsomme i hele verden og er blevet produceret for at have et effektivt ressourceforbrug.
Dette skyldes på den ene side fuldskumsisoleringen og den intelligente rørledning, som løber op til 90% i det varme poolvand. Det varme vand i ledningerne overføreres direkte til poolvandet. Derudover bliver der ikke, som i konventionelle spabad, brugt den kolde udeluft men effektivt den varme luft bag Jet-Paks til massageoplevelsen.

Derudover holder det integrerede filtersystem vandet rent, så du blot behøver at skifte det tre til fire gange om året. Afrundet bliver det hele gennem en afdækning som er let at håndtere.

Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch Strømforbrug

Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch Smartphone

5. Hightech nemt at bruge og design

Med en menu-føring, som forklarer sig selv, er disse spabader nemt at styre.
Klassisk over displayet eller helt innovativt i udvalgte modeller over Touch Screen eller per App over mobilen eller iPad. Med denne følelse af lethed dykker man ned i en anden verden. Komplet bliver afslapningen igennem et ekstra belysningspanel, hvilket giver en unik lysstemning.

Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch

Udendørs Spabad
Tilbage til oversigt