Udstilling

Over 1250 m² udstillingsareal i hjertet af Slesvig-Holsten

Hos os sparer du 6 % fra brutto-slutprisen.

Over 1250 m² udstillingsareal i vinduer-, døre og terrasse-center i hjertet af Slesvig-Holsten

På vores over 1.250 m² store udstillingsareal finder du et alsidigt udvalg af individuelle byggelementer, som lader drømmene af egen velvære-oase blive til virkelighed. Alt fra vinduer og husdøre, terrassetag og vinterhaver helt hen til markiser, skodder og ude-Whirlpools – vi vil begejstre dig som vores kunde og ikke udelukke muligheder.

Derved lægger vi, firmaet Otten Bauelemente, stor vægt på en faglig kompetent og individuel afpasset rådgivning til dine behov og ønsker. Vi viser gerne alle tekniske raffinesser som vi kan tilbyde til dine byggeplaner og præsenterer dig farvemønstre, som står til rådighed til dit produkt. I udstillingen kan du selv komme og overbevise dig om kvaliteten, individuelle designmuligheder og innovative teknikker, såvel som sikkerheden af vores produkter.

Kørselsvejledning

Otten Bauelemente
Neumünsterstraße 123
24598 Boostedt, Tyskland

Otten vinduer-, døre- og terrasse-center ligger 2 timers kørsel syd for Kolding. Du kan nå os via A7 i retning af Hamborg. 

Du vil komme på besøg? Forbind turen med et besøg i McArthur Glen Designer-Outlet Center i Neumünster, blot 5 minutters kørsel derfra finder du vores udstilling med over 1.250 m² i Boostedt.

Flensborg
75 minutter
110 km
Kolding
120 minutter
190 km
Vejle
135 minutter
220 km
Esbjerg
155 minutter
220 km
Horsens
150 minutter
245 km
Aarhus
180 minutter
290 km
Randers
200 minutter
315 km

Familievenligheden betyder meget for Otten som familievirksomhed. Vores legehjørne byder børnene i vores udstilling plads til at hygge, mens du kan se dig om i ro.

Lad dig inspirere

I vores udstilling i Boostedt ved Neumünster i hjertet af Slesvig-Holsten!

Kontaktforespørgelse / Tidsbestilling

Du har spørgsmål til vores produkter, eller vil aftale en tid til rådgivning?
Så brug nedestående kontaktformular.

En faglig rådgivning kan du enten få på engelsk eller tysk. Vi beder om en angivelse, hvilket sprog du ønsker at kommunikere på.