Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch JetPak
Hvad er JetPaks™?

Den nye teknologi fra Villeroy & Boch

Hos os sparer du 6 % fra brutto-slutprisen.

Villerory & Boch JetPaks™

Skræddersyede massage gennem individuelle dysekombinationer. Ren afslapning!

Du har ondt i ryggen, muskelspændinger og netop nu lyst til at forkæle dig selv med en personlig massage i det smertefulde område, eller bare lyst til afslapning? Den nye JetPak™ - teknologi fra Villeroy & Boch gør en individuel vandoplevelse eller en effektiv massage muligt og sørger for lettelse, lige der hvor det gør godt: I nakken, skulder- eller i lændeområdet.

Du skal ikke give afkald på nogen oplevelser! JetPak™ teknologien fra Villeroy & Boch giver dig muligheden for at tilpasse dine foretrukne dyse kombinationer med din yndlingsplads - efter dine egne ønsker og behov i alle spabader fra Comfort, Premium- og Design Line. På denne måde muliggør din individuelle Outdoor-Whirlpool oplevelsen af sportterapi, wellness og afslapning.

Otten Bauelemente Outdoor Whirlpool Villeroy & Boch JetPak Teknologi

JetPaks™ er med dyser udstyret massageenheder, som kan tages ud og sættes ind i et andet sted med blot et klik. Selv når spabadet er i drift, kan du tilpasse din Villeroy & Boch Whirlpool efter dine ønsker. Giv ikke afkald på komfort.

Fordelen er den lave vedligeholdelsesindsats, den nemme håndtering og mulighederne for også at eftermontere, gør JetPak™ teknologien fra Villeroy & Boch til en revolutionær modulbyggestil, som har opfyldelsen af dine ønsker som højeste prioritet.

Vi og poolen tilpasser os dine ønsker – Ligeledes gør vores JetPaks™.

 
Neck Blaster

Maksimale afslapning

Neck Blaster JetPak™ byder en unik, dybdegående massage, som hjælper ved at løse spændinger i nakken og skulderområdet, så du er bevægelig igen hurtigst muligt.

Alleviate

Perfekt afstemt terapi

Alleviate JetPak™ byder 8 målrettede terapiJets. Hvert Jet er designet til at hjælpe i specielle massagepunkter og muskelområder i kroppen.

Pulsator

Blid, pulserende massage

Pulsator JetPak™ har 6 roterende og pulserende Jets. Denne behagelige massageoplevelse byder på afslapning og hjælper dig at falde til ro.

AcuTherapy

Målrettet afslapning

AcuTherapy JetPak™ er en terapeutisk kombinationsmassage; dybt i vævet masserende dyser, for at løse spændinger og at løse skulderområdet og den midterste ryg.

Gyro'ssage

Beroligende følelse

Gyro’ssage JetPak™ byder en rytmisk æltende massage for hele ryggen. 5 roterende SinglePulsedyser lader dig svæve i en meditativ tilstand.

Reliever

Maksimal afslapning

Reliever JetPak™ kombinerer dybdegående massage for det nederste rygområde med en blid æltning af skulderbladende. Resultatet er ren afslapning.

Deeprelief

Dyb smertelindring

Deeprelief JetPak™ byder på en kraftig, i dybe områder trængende massage og sørger for, at stærke muskelspændinger bliver løst.

Fibro Therapie

Smertelindrende og godt for helbredet

Fibro Terapi JetPak™ er blevet udviklet sammen med eksperter. Den sørger for så meget som muligt afslapning fra travlheden i hverdagen. Det unikke ælteprincip løser din nedre ryg, imens samtidig en dyb, vedholdende massage i højden af brysthvirvelen søger for at du kan falde til ro.

Neck Masseuse

Målrettet terapi til nakken

Neck Masseuse JetPak™ byder på en unik massage, som hjælper dig at løse spændinger og at gøre hverdagen mere behagelig. De talrige nakke- og skulderdyser skaber en kraftig massage, som trænger helt ind i vævet for at løse spændinger.

Oscillator

Ultimative æltemassage

Oscillator hører til en af de mest populære JetPaks™ og kan betegnes som din helt personlige massør. Du vil elske den storfladet æltemassage, som afslapper alle områder i ryggen.

Cascadia

Tropisk vandfald og massage

Designet for modellerne A8, A8l og A8D byder Cascadia JetPak™ på en blid 4punkt massage, hvori din nakke og skulder bliver overløbet af en blid vandstrål.

Rainshower

Uforlignelige brus

En dejlig og blid massage for at komme væk fra den mentale stress og gøre noget godt for din hud. Ingen anden Whirlpool kan tilbyde lignende, da disse Showerdyser kun findes i JetPaks™ fra Villeroy & Boch.

Spinal Health

Kraftig terapi til rygmuskulatur

Spinal Health JetPak™ masserer spændte muskler i rygrad området og sørger for dybdegående afslapning.

Spinal'ssage

Ren afslapning

Spinal’ssage JetPak™ sørger for en nem, men højst effektiv massage i rygrad området. De to roterende og pulserende dyser, afslapper især den midterste ryg.

Wellness

Maksimal sundhed og wellness

Wellness JetPak™ forener forskellige dysetyper til en unik badeoplevelse. Den er især populær hos alle, som vil gøre noget for sit velvære.

Lumbar

Målrettet terapi for din nederste ryg

Lumbar JetPak™ giver specielle trykpunkter til din nederste ryg med en dybdegående Hydromassage. Netop der opstår nemt spændinger, som kan løses hjemme med denne eksklusive JetPak™.